Polityka prywatności
i cookies

1. Prywatność osób fizycznych odwiedzających naszą stronę podlega ochronie na podstawie Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926 ze zm.). Administratorem danych osobowych podawanych w formularzach kontaktowych jest właściciel domeny, na której się znajdujesz.

2. Korzystając z formularzy kontaktowych Użytkownik udostępnia swoje dane osobowe dobrowolnie i tylko wyłącznie w zakresie, w jakim jest to niezbędne dla świadczenia usług. Administrator Strony nie ujawnia osobom trzecim danych osobowych podanych przez Użytkownika, z wyjątkiem okoliczności określonych w art. 23 i 31 Ustawy o ochronie danych osobowych.

3. Administrator strony przykłada dużą uwagę do zachowania poufności danych Użytkowników. Zabezpiecza i chroni dane osobowe podane przez Użytkownika przed osobami nieupoważnionymi, stosuje do tego odpowiednie środki bezpieczeństwa przed nieautoryzowaną zmianą, ujawnieniem lub zniszczeniem przez osoby trzecie niniejszych danych.

4. Użytkownik, w każdej chwili uprawniony jest do uzyskania informacji o treści i zakresie przetwarzanych swoich danych osobowych, do ich poprawiania, aktualizacji oraz stałego wstrzymania przetwarzania danych lub usunięcia udostępnionych danych osobowych. W celu zmodyfikowania lub żądania usunięcia danych osobowych użytkownik wysyła stosowną wiadomość do Administratora strony za pomocą formularza znajdującego się w zakładce kontakt.

5. Administrator Strony zastrzega sobie prawo do zmiany Polityki prywatności w każdym terminie

Cookies

1. Strona stosuje Cookies (tzw.” ciasteczka”), są to informacje zapisywane przez serwery na urządzeniu końcowym użytkownika, dane te serwery mogą odczytać przy każdym połączeniu się z tego urządzenia końcowego, może także używać innych technologii o funkcjach podobnych lub tożsamych z Cookies. Dane informatyczne, a w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są na urządzeniu końcowym użytkownika zazwyczaj zawierają nazwę domeny serwisu internetowego, z którego pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

2. Cookies wykorzystywane są w celach dopasowania zawartości strony do indywidualnych preferencji użytkownika oraz usprawnienia korzystania ze strony. Pliki Cookies umożliwiają rozpoznać urządzenie użytkownika i w sposób odpowiedni wyświetlić stronę internetową. Cookies używane jest również do gromadzenia informacji w celach statystycznych, statystyki te dają możliwość administratorowi strony zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają ze stron internetowych oraz lepiej dopasować stronę do ich zainteresowań.

3. Oprogramowanie przeznaczone do przeglądania stron internetowych może mieć domyślnie ustawione przechowywanie plików Cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Ustawienia te można zmienić w taki sposób, aby zablokować automatyczną obsługę plików Cookies. Aby uzyskać szczegółowe informację dotyczące obsługi plików Cookies należy zapoznać się z ustawieniami oprogramowaniem które je obsługuje.

4. W celach statystycznych i poprawy serwisu wykorzystujemy cookies dostarczone przez Google Analytics i AdWords oraz Facebook.

5. Pliki cookies nie powodują zmian w konfiguracji urządzenia należącego do Użytkownika.

Skontaktuj się znami